DOPRAVA ZADARMO NAD 79 €

Panvice Lunasol

Línia

Rada

Materiál

Priemer

Set


Panvice: Klasické, zapekacie, grilovacie a woky

Panvice sú neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne, keďže sa dajú
využiť nielen na vysmážanie, ale aj na dusenie, varenie či dokonca grilovanie. Aj vás hnevá,
keď vám jedlo na nich prihorí? Pritom rozdiel nemusí byť v schopnostiach kuchára,
ale v kvalite a odolnosti panvice. Vyberte si z nášho portfólia.

 

22 ďalších produktov v tejto kategórii

Panvice – všestranní pomocníci každého kuchára

Panvice sú neodmysliteľnou súčasťou kuchyne. Využijete ich na grilovanie, vysmážanie, dusenie aj varenie. A aby ste vždy dosiahli skvelý výsledok, rozhodne sa do nich oplatí zainvestovať.

Kvalitné a štýlové panvice Lunasol

Pripravujte jedlo nielen chutne, ale najmä bezstarostne a zdravo. U nás nájdete panvice so sendvičovým dnom či nepriľnavým povrchom, vďaka čomu vám jedlo neprihorí a spotrebujete minimálne množstvo oleja. Navyše sú vhodné na všetky typy varných dosiek a elegantným dizajnom vyniknú vo vašej kuchyni.

  • Nehrdzavejúca oceľ – má hlavné výhody odolnosť a štýlový vzhľad. Navyše sú panvice z nehrdzavejúcej ocele vhodné aj do kuchynskej rúry. Poľahky v nich pripravíte jedlá na akýkoľvek spôsob. Na čistenie nevynaložíte takmer žiadne úsilie, keďže ich môžete dať aj do umývačky riadu. Čistá nehrdzavejúca oceľ nie je dobrým vodičom tepla, čo sme vyriešili sendvičovým dnom. Sendvičové dno obsahuje chrómovú oceľ vhodnú pre indukciu a medené jadro, ktoré zabezpečuje dokonalú distribúciu tepla.

  • Liatina – sa môže pochváliť rýchlymi časmi zahrievania a rovnomerným rozložením tepla. Navyše ho udržuje dlho po vypnutí horáka, čím zaisťuje, že vaše jedlá zostanú teplé až do ich podávania. Či už ste skúsený kuchár alebo začiatočník, tieto panvice sľubujú špičkové výsledky. Vhodné pre všetky typy varných dosiek a bezpečné pre použitie v rúre do 260 °C.

  • Hliník – je po medi druhým najlepším vodičom tepla. Hliníkové panvice vás potešia nielen nízkou cenou, ale aj hmotnosťou. Ich vnútro je potiahnuté nepriľnavým povrchom, ktorý prináša ďalšie výhody. Ľahko sa čistí a na prípravu jedla spotrebujete minimálne množstvo oleja. Hravo na ňom ukuchtíte vyprážané rezne, palacinky, miešané vajíčka a ďalšie chuťovky, ktoré sa na iných materiáloch môžu pripáliť. Naše hliníkové hrnce sú vhodné pre všetky typy varných dosiek vrátane indukčných.

 

Panvice podľa účelu použitia

  • Univerzálne panvice – slúžia na prípravu akéhokoľvek jedla, pri výbere treba zohľadniť najmä veľkosť
  • Grilovacie panvice – majú rebrované dno a väčšinou štvorcový tvar; sú skvelou voľbou na prípravu steakov, grilovanej zeleniny či hamburgerov
  • Wok panvice – pochádzajú z Ázie, sú hlboké, majú vypuklý tvar a vysoké zaoblené steny; využívajú sa na prípravu jedál s viacerými ingredienciami, typickým príkladom je kung pao
  • Zapekacie panvice – vám skvelo poslúžia na zapekanie jedál v kuchynskej rúre a využijete ich aj na pečenie či dusenie
  • Hlboké panvice – sú vhodné, keď potrebujete navariť pre viacerých hostí; využijete ich na prípravu rôznych pokrmov od omáčok až po rizoto a často slúžia aj ako náhrada hrncov

 

Vlastná výroba, rýchle dodanie

Skombinujte kvalitu, funkčnosť či krásny dizajn v jednom a užite si bezstarostnú prípravu jedál. Navštívte náš e-shop a objavte širokú ponuku panvíc. Garantujeme vám aj rýchle doručenie. Pre ďalšie inšpirácie k nám zavítajte osobne do predajne Sola Point v Ivanke pri Nitre a prezrite si tovar naživo.