DOPRAVA ZADARMO NAD 79 €

Taniere

Línia

Značky

Členenie

Farba

Materiál

Set

Priemer


187 ďalších produktov v tejto kategórii

Krásne a funkčné taniere

Tanier je dominantným prvkom každého stolovania. Nielenže by mal spĺňať účel, no takisto by mal plniť estetickú funkciu. Veríme, že jedenie nie je len o naplnení žalúdka, ale aj o radosti zo spoločného stolovania. Taniere by teda mali aj pekne vyzerať a ladiť s doplnkovým porcelánom, dekoráciami a príborom.

Jedinečný štýl

Hľadáte taniere, ktoré by vyhoveli vášmu vkusu, ale aj odolali každodennému používaniu? Taniere od Lunasol splnia vaše požiadavky. Vyberte si farbu a štýl, ktorý zapadne do vášho interiéru.

Moderné, dizajnové alebo tradičné

Vyskúšajte vymeniť svoje staré taniere za nové a uvidíte, ako sa všetko zmení. Nielenže budete pozitívne naladení, ale bude vám z nich aj lepšie chutiť. Z nášho sortimentu si určite vyberiete. V ponuke máme biele, ale aj farebné taniere a misky v rôznych odtieňoch pastelov až po tmavomodrú. Vsadíte na klasické okrúhle? Alebo vás lákajú hranaté, organické tvary či coupe? U nás kúpite jeden kus alebo rovno celý set.

Kvalitný materiál je základ

Taniere na každodenné použitie musia byť vyrobené z kvalitného materiálu, aby boli odolné a zachovali si dlhú životnosť. Na výber máte tradičný porcelán, ale aj kostný porcelán Bone China, sklo, plast či keramiku.

  • Porcelán – je odolnejší voči škrabancom, škvrnám a vysokým teplotám. Najväčšou prednosťou však je krásny, často ručne maľovaný dizajn.
  • Porcelán Bone China – má ešte žiarivejší lesk a pýši sa skutočne luxusným vzhľadom. Taktiež je ľahší a tenší ako bežný porcelán, no napriek tomu si zachováva pevnosť.
  • Sklo – má estetický vzhľad. Vnútro našich sklenených tanierov zdobí dym, ktorý ich robí mimoriadne príťažlivými. Navyše ide o recyklovateľný a trvanlivý materiál.
  • Plast – je ľahký a nerozbitný. Preto sú plastové taniere skvelou voľbou na záhradné párty, cestovanie či turistiku.
  • Keramika – zaujme často ručne maľovaným či glazovaným dizajnom, vďaka čomu je každý kus unikátny.

 

Vlastná výroba, rýchle dodanie

Vyberte si ešte dnes a my vám ako výrobca zaručíme výhodnú cenu a rýchle dodanie, aby ste ich mohli čo najskôr používať. Veríme, že vás milo prekvapí krásny dizajn a kvalitné vypracovanie, vďaka čomu sa z riadu budete tešiť dlhé roky. Pre ďalšie inšpirácie do kuchyne a jedálne si prezrite celú ponuku našej značky a využite pohodlie online nakupovania v e-shope. Alebo nás navštívte osobne v predajni Sola Point v Ivanke pri Nitre a prezrite si tovar naživo.